Domov » Priporočam » Gali ti surovo meso dostavi na dom!

Gali ti surovo meso dostavi na dom!

Objavljeno v Priporočam

Kako se že pravi? Če Mohamed ne pride k gori, pa gora pride k Mohamedu, prevedeno v jezik pasjeljubcev – če se ti ne da skakati okoli zato, da nakupiš raznoliko surovo meso za psa, ga lahko zdaj preprosto naročiš preko spleta, dostavna služba pa ti ga pripelje na dom. Komot, a ne?

In brez panike, meso se po poti do vas ne bo odtalilo, saj je dostavljeno v ti. termoboksu. Zaradi tega je transport popolnoma varen za izdelek in meso ostane zamrznjeno ter je v taki obliki tudi odstavljeno neposredno na vaš dom. Pred prevzemom pošiljke tudi prejmete klic, da se uskladite glede ure dostave, saj vam tako ni treba biti ves dan v nizkem štartu kdaj bo prišlo meso, ali bom doma, da ga lahko takoj dam v skrinjo in podobno. Bi lahko bilo še bolj komot?

Bogat nabor različnih okusov

Dostavo surovega mesa na dom omogoča (spletna) trgovina Gali in Nika, ki ima v svoji ponudbi surovo meso za pse nemškega proizvajalca Petman. Gre za meso, ki je ustrezno veterinarsko pregledano, saj je v prvi vrsti namenjeno za človeško uporabo (human-grade).

Petmana gotovo že poznate, saj slovi po bogatem naboru različnih okusov – od ovčjih vampov do kunca, race, divjačine, losa … ter seveda bolj klasičnih ribjih okusov, konja, govedine, pa še bi lahko naštevala! Na voljo so kot monoproteinske različice, ki vsebujejo samo meso, če pa iščete »popolne obroke«, preverite njihove All in one popolne menije. Poleg naštetega boste v spletni trgovini Gali in Nika našli tudi zamrznjene Petmanove blisterje z drobovino in sadno-zelenjavne mikse, s katerimi lahko dopolnite doma pripravljene obroke. In vse to lahko zdaj dobite dostavljeno na dom!

Petman ponuja bogat nabor različnih proizvodov za pasje skrbnike, ki želijo hraniti naravno. Foto: arhiv proizvajalca

Kaj več si lahko želimo pasji skrbniki?

Nič več izgovorov, da ne dobimo raznolikega mesa za pse

Ko pogovor nanese na hranjenje psa s surovim mesom, je ena izmed glavnih dilem raznolikost surovega mesa. V mesnici dobimo perutnino in govedino, jagnjetina je že precej drag luksuz, da o čem drugem niti ne začnemo razpredati … Ta kratko najbolj potegnejo psi alergiki, pri katerih je nabor hranjenja toliko bolj specifičen. A s Petmanom postane vse bolj lažje in še toliko bolje pa je, ker ga v trgovini Gali in Nika dostavijo direktno na vaš domači naslov!

Tukaj naroči meso za dostavo na dom ali preveri celotno BARF ponudbo >>>

PS: Gali in Nika je eden od ZHP ponudnikov, kar pomeni, da člani ZHP kluba Petman surovo meso kupujejo z 10 % popustom, zaradi česar toliko bolj tekne pasjim skrbnikom!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.