Domov » Ostalo » “Sveža hrana je najboljša možna izbira za prehrano psa”

“Sveža hrana je najboljša možna izbira za prehrano psa”

Objavljeno v Ostalo

Jure Borišek je ustanovitelj spletne trgovine Kosmatinčki, ki je nastala predvsem zaradi osebne želje, da svojim kosmatinčkom lahko ponudil samo najboljšo in zdravo hrano.

“ZHP osebno” je predstavitvena serija kratkih vprašanj (in odgovorov) za ljudi, ki so tako ali drugače povezani z ZHP klubom. Da so super kot profesionalci že vemo, zato jih pa spoznajmo še po nekoliko bolj osebni plati. Ostale mini intervjuje si preberi tukaj >>>

Trenutna sestava tvojega živalskega krdela?

Spletna trgovina Kosmatinčki je nastala zaradi treh nagajivih mačk in dveh psov. Predvsem pa zaradi moje gospodične, zlate prinašalke Bele, ki se ji je kasneje pridružila rahlo »zmešana« beaglica Roza. Zaradi velikega pomanjkanja časa, zjutraj odidem od doma in se vračam šele zvečer, sem odgovoren lastnik, zato v tem trenutku nimam krdela. Tudi izguba Bele je bila kar boleča, zato za novega člana niti še ni primeren čas. V bližnji prihodnosti se bo seveda to spremenilo.

Juretovo trgovino lahko obiščeš na kosmatincki.si

Zakaj si se odločil, da začneš s spletno trgovino Kosmatinčki?

Prvotno sem zaradi pomanjkanja časa iskal za naše kosmatince zdrav nadomestek svežemu mesu in odkril, da slovenski trg ne nudi nobene alternative. Poiskal sem ponudnika v tujini in ko smo doma vse Naturavetal preizkusili, je iz tega nastala tudi spletna trgovina Kosmatinčki.

Kaj te najbolj boli pri delu, ki ga opravljaš? 

Nimam posebnih težav pri svojem delu, razen kadar se zalomi pri poštni dostavi, saj stremim k temu, da so naročeni izdelki do vrat dostavljeni v 24 urah od naročila.

Kaj pri v tvojem delu predstavlja najboljšo nagrado?

Energijo in voljo mi vsak dan posebej dajejo pozitivne povratne informacije naših prijateljev; zadovoljnih strank v spletni trgovini Kosmatinčki 🙂

Tvoje stališče do sveže hrane za pse je …

Najboljša možna izbira za prehrano psa. Žal pa živimo zelo hiter tempo življenja, ko nam še za pripravo svojega kosila zmanjka časa, kje šele vsakodnevno kuhanje oz. priprave sveže hrane za naše pse. Zato nudim zdravo alternativo, za vsak slučaj kadar zmanjka časa …

Komplementarna veterina in klasična veterina: sodelovanje ali tekmovanje?

Sem pristaš komplementarne veterine, saj je težave potrebno reševati celostno, tudi pri ljudeh. Žal gre še vedno bolj za tekmovanje kot sodelovanje, čeprav v zadnjih letih pozitivno opažam večjo razširjenost veterinarjev, ki uspešno združujejo znanje klasične in komplementarne veterine.

Če bi lahko bralcem dal samo en nasvet v zvezi s psi, kaj bi napisal?

Psi niso samo hišne živali, ampak naj se jih obravnava kot enakopravne družinske člane.

Kaj meniš, kaj so odločilni pogoji za zdrave in srečne pse in kako lahko skrbniki nanje vplivamo?

Srečen, zdrav in zadovoljen pes res ne potrebuje veliko. Veliko skupnega preživetega kvalitetnega časa z lastnikom in zdrav ter naraven jedilni list :).

Kdaj se lahko pasji skrbniki obrnemo nate?

Na mailu in facebook-u lahko kadarkoli. Kadar bi potrebovali več informacij o izdelku, ki ste ga odkrili na kosmatinčki.si, če pes potrebuje individualno svetovanje glede prehrane in dodatkov zaradi zdravstvenih težav, … vedno z veseljem priskočim na pomoč :).

Jure Borišek oz. kosmatincki.si so član ZHP Kluba, kar pomeni, da imajo člani ZHP kluba posebne ugodnosti. Še nisi del naše kosmate družine? Postani del naše kosmate družine še danes >>>

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

ZHP
Sledi ZHP:
ZHP je spletno mesto za vse skrbnike psov, ki se ne zadovoljijo s klasičnimi odgovori. Nikar ne spreglejte ZHP kluba!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.