Za popestritev življenja!
Domov » Trendi » Za popestritev življenja!

Za popestritev življenja!

Objavljeno v Trendi

December bo na ZHP-ju drugačen. Bomo prižgali lučke, ampak na nekoliko nekonvencionalen način …  Ne vem, če bo vsem po godu, a močno upam, da boste z mano za trenutek skočili iz sivega vsakdana in se predali ljubezni, zaljubljenosti, skritim željam in hrepenenju.

Ljubitelje TV-serij je pred leti prepričal šarmanten dr. House, starejša generacija je norela za Georgeom Clooneyem iz Urgence, še nedolgo nazaj je tudi Slovenijo zajela manija gorskega zdravnika. Nekaj očitno je na teh dohtarjih, ki tako neumorno rešujejo bolezni in pihajo na dušo. Ampak, kaj pa mi – pasjeljubke? Si ne zaslužimo šarmantnega in karizmatičnega veterinarja, ob katerem bi pozabile, da je pes bolan?

Jaz sem se s to mislijo poigravala že precej dolgo časa, mogoče tudi zaradi tega, ker je bila tema moje diplomske naloge prav ljubezenski roman z vsemi zapleti in razpleti. Prav zaradi tega sem si, malo za hec, malo za res, želela teorijo prenesti v prakso, seveda po meri nas, povprečnih pasjeljubk in pasjecentričnih ljudi.

Tako je nastal dr. Pušlar, veterinar prav posebne sorte; ne samo da z veliko mero požrtvovalnosti rešuje vse živali in ozdravi tudi najtežje primere, še posebej lepo pa zna pihniti na dušo pasjih skrbnic. Zato sploh ni čudno, zakaj se dekleta ob njem kar topijo:

“Ah, očitno je bilo res vse to, kar se je govorilo o njem. Ne samo, da si ob vstopu v ordinacijo dobil mehka kolena, imel si občutek, da so se ti križne vezi kar strgale. Namesto briketov je predpisoval surovo meso ekološkega porekla in alergije je zdravil z bioresonanco. V prostem času se je izobraževal na področju homeopatije in njegove pacientke so znale povedati, da je bil naravni talent za različne oblike manualne terapije. Ob dr. Pušlarju se ti je cepljenje proti steklini zdela najbolj fukiš stvar na svetu, tudi če si antivakciner.

Prav gotovo odlična izbira za osebnega veterinarja, še več: človek bi si pravzaprav nabavil žival samo zato, da bi jo lahko peljal k Pušlarju na pregled!”

… nekega dne se pri dr. Pušlarju oglasi Nina. Rutinski pregled se je končal sila nenavadno, kar vam bo Nina že to nedeljo zelo slikovito opisala.

Preberi 1. del >>>

Preberi 2. del >>>

Preberi 3. del >>>

 

4 nedelje – 4 dejanja

Decembra vas tako čakajo 4 nedeljski večeri, polni ljubezni – do psov in ljudi, zaljubljenosti do ušes in še čez ter kar nekaj nadzemeljskih vzponov in padcev, ki vas bodo pripeljali do … konca. Če bo srečen ali ne, boste odločili vi, vsekakor pa bo napet in zanimiv, točno tak, kot je Dr. Pušlar. Sebastjan. Seba, za prijateljice.

Nekaj srečnih izbrank je že uspelo pokukati v 1. del zgodbe in to so njihovi prvi vtisi:

Joooj, Lena top top top!! Ful mi je všeč ko je kar naenkrat Seba  Pa Jasna in njeni pogovori z Nino – se mi zdi, da se vse pasjelubke najdemo v njih!

 

Top !!! humorno, izvirna primerjava z zlatkotom, tu si me čist dobila … skratka, čim prej napiši, da lahko nabavimo in preberemo. Res si talent!

 

ahahah ti si faca! področje je pa sploh berljivo za nas psičarke!

4 nedelje, 4 zgodbe. Točno ob 19. uri na spletni strani in 19:05 na FB-ju

Če jih ne želiš zamuditi, ti jih takoj ob objavi pošljem tudi na e-mail, samo tvoj e-naslov vpiši v spodnji obrazec:

Vsaka podobnost z resničnim življenjem je seveda zgolj naključna. Na žalost … ali pa ne 🙂

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.