Domov » V živo » DELAVNICA: Življenje z reaktivnim psom

DELAVNICA: Življenje z reaktivnim psom

Objavljeno v V živo

Začetek maja pa k nam prihaja finska kinologinja Raili Halme, ki bo na dvodnevni delavnici  Življenje z reaktivnim psom predstavila vzroke in rešitve za reaktivno vedenje. Delavnico organizira pasja šola ZA PSA in bo potekala v soboto, 5. in nedeljo, 6. maja 2018, od 9:00 do 17:00.

Lajanje, zaganjanje, tuljenje, vlečenje, pretirano vznemirjene, agresivno vedenje… so nekatere težave, s katerimi se soočajo skrbniki reaktivnih psov. Njihovo odpravljanje je pogosto precej zahtevno, vendar z ustreznim znanjem povsem izvedljivo. Ker obiskov s Finske ne dobimo pogosto, je to res super priložnost za vse, ki bi želeli bolje razumeti pse – tudi če vaš pes takih težav nima.

O predavateljici Raili Halme

Raili ima preko 30 let izkušenj s psi, njihovo vzgojo in vedenjem. Je avtorica številnih člankov in doma in po svetu predava o najrazličnejših temah, med katerimi so stres, strah, miritveni signali, reaktivnost in vzgoja psa na psu prijazen način. Izobražuje lastnike, veterinarsko osebje, delavce v zavetiščih in druge pasje inštruktorje. Sodeluje z različnimi evropskimi kinološkimi organizacijami in je ustanoviteljica dveh organizacij na Finskem (Rakkaat Haukut – Srečen pes in Dog-Oriented worldwide Institute – Doi Ltd). Je članica in mentorica v organizaciji PDTE (Pet Dog Trainers of Europe).

Delavnica bo obsegala teoretični del in praktični prikaz dela z reaktivnimi psi. Delavnice se udeležite brez psov. Delavnica bo v angleškem jeziku, prevoda ne bo.

DELAVNICA: Življenje z reaktivnim psom

Več informacij in prijava >>> 
Za vsa dodatna vprašanja v zvezi s to delavnico lahko tudi pišeta na [email protected] ali pokličete na 041 321 321 (Alja).

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Pasja šola ZA PSA
Sledi Pasja šola ZA PSA:
Psom prijazna pasja šola, ki štirinožne prijatelje obravnava celostno. Naš pristop, naravna vzgoja, temelji na razumevanju psa, njegovih potreb, razmišljanja in predvsem komunikacije. Tečaje vodim pasja inštruktorica Alja Willenpart. Delo z zavetiškimi psi me je spodbudilo, da sem ob študiju zaključila še srednjo veterinarsko šolo in se nato vpisala na program International dog trainer education v Angliji, kjer sem leta 2017 zaključila izobraževanje pri svetovno priznani kinologinji Turid Rugaas. Znanje redno nadgrajujem na izobraževanjih doma in v tujini. Več o pasji šoli Več o Pasji šoli ZA PSA si preberite na naši spletni strani, za psa.si
Pasja šola ZA PSA
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.