Domov » Trendi » Okus po morju, okus po lososu!

Okus po morju, okus po lososu!

Objavljeno v Trendi

Ah, ne, brez skrbi. Ne gre se samo za okus, temveč popoln obrok, ki vsebuje več kot 60 % lososa. Odličen za skok v prihajajoče poletje in izjemno primeren za občutljive pse, razveselili pa se ga bodo tudi tisti, ki pse hranijo s svežo hrano in iščejo kompromis za podaljšan vikend na morju ali robinzonski dopust. Hrana je namreč hladno stiskana; če pelete že poznate, ne potrebujete dodatne razlage, sicer pa vse izveste spodaj. Začeli bomo s sestavinami 🙂

Za občutljive in izbirčne

Hladno stiskana hrana za pse Naturavetal z lososom je posebej zasnovana z mislijo na občutljive pse. Še posebej dobro dene psom, ki imajo težave s kožo ter občutljivo prebavo in presnovo, priporoča pa se tudi psom, ki imajo težave s sklepi in potrebujejo hrano, bogato z omega-3 maščobnimi kislinami.

hladno stiskana hrana za pse naturavetal canis pljus losos

Naturavetalov losos je seveda brez glutena, kot dober vir ogljikovih hidratov je uporabljeno oluščeno proso, pražito, ki je pripravljeno tako, da ga pes najlažje prebavi. Kot navajajo Naturavetalovi strokovnjaki, je proso edino žito, ki v želodcu povzroči alkalno reakcijo, zaradi česar je še posebej primerno hranjenje občutljivih psov, preprečuje nastanek »slabih« bakterij in spodbuja zdravje črevesja. Za črevesje pa vemo, da je temelj imunskega sistema, kjer se lahko vse začne in konča, pa čeprav se navzven pokaže kot »alergija« ali težave s kožo. Losos je monoproteinska hrana in je cenejša različica peletov s kuncem, ki so prav tako primerni za občutljive pse.

Namig: Naredi krepčilno kuro in Natuavetal kombiniraj z njihovimi odličnimi Petflora probiotiki, ki vsebujejo več kot milijardo dobrih bakterij!

Losos pa običajno diši tudi tistim, ki so po naravi bolj izbirčne sorte, seveda če jim le teknejo ribe! Pri res hudih primerih izbirčnosti lahko obroke poskusite popestriti s kokosovim oljem ali še bolje – s kozjim mlekom. Vse našteto najdete tudi v Naturavetalovi ponudbi.

Hladno stiskano

Hladno stiskana hrana predstavlja tudi odličen kompromis za vse, ki svoje pse hranite s svežo hrano, a na dopustu (ali v varstvu) nimate možnosti, da bi psu pripravljali hrano. Naturavetal hrana za pse je hladno stiskana (peleti) in ni ekstrudirana, kar pomeni, da v želodcu ne nabrekne, je lažje prebavljiva in zato jo brez težav lahko mešamo tudi s svežo hrano. Kot samostojni obrok pa je tako ali drugače »popolna«.

Peleti so optimalno »krhki«, kar pomeni, da jih bodo z lahkoto zmleli tudi starejši psi in psi, ki imajo oslabljene zobe. Hrana je primerna za majhne in velike pse, tako za odrasle kosmatince kot za zlate seniorčke.

Peleti Naturavetal z lososom za občutljive pse

Kaj so o lososu povedali drugi zadovoljni »jedci«? 

Zelo zadovoljna z lososom. Pri psički je izzvenela alergija v treh tednih. Nič več neprijetnega vonja iz gobčka. Iztrebki so optimalni in brez močnega vonja. Tudi psica nima več vonja, ki ga je imela pri prejšnji hrani. Hvala, Kosmatinčki 🙂 Stella

Dobro leto stara ptičarka je, vse odkar ima dom pri nas, imela težave z res izrazito drisko in različnimi alergijami. Neuspešno smo preskusili več različnih diet. Po sistematičnem prehodu na izključno hladno stisnjeno hrano Naturevetal se je stanje v dobrem mesecu dni postopno, a močno izboljšalo. Najbolj ji ustreza, kot kaže, hrana na osnovi lososa. Ugotovitve so torej podobne tistim, ki jih pred mano navaja Maja. Priporočam. Miro

Samo naravni vitamini

Zaradi posebnega postopka obdelave vseh sestavin in bogate sestave hrane, ki kot dodatek vsebuje različna zelišča, sadje, maščobe … se hranilne snovi ohranijo v polni meri, zato ji vitamini in minerali niso dodani v sintetični obliki. Hrana prav tako ne vsebuje nobenih sintetičnih konzervansov, obstojnost oz. daljši rok trajanja so proizvajalci zagotovili s posebno kombinacijo alg, gline in olja, ki v tem primeru služijo kot naravni konzervansi.

Naturavetalovemu lososu sta dodana še šipek in črne maline, ki nudita dodatno vitaminsko podporo, rožič pomaga pri urejanju prebave, kokosovo olje pa je odlično za optimalno presnovo maščob.

Prav gotovo odlična popotnica za zdrav skok v poletje ali pa vsaj gurmanski morski oddih!

Naturavetal losos dobite tukaj že od 7, 91 € >>>

Ne spreglej: člani ZHP Kluba pri kosmatincki.si kupujejo ceneje!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.