Domov » Trendi » VetShop: odličen team in bogata izbira

VetShop: odličen team in bogata izbira

Objavljeno v Trendi

Spletno trgovino vetshop.si gotovo že vsi poznate, saj so odlično založeni s široko ponudbo izdelkov za pse in mačke. Tudi sama sem vas že večkrat tja preusmerila, saj se njihovi produkti večkrat znajdejo na ZHP-ju. Saj veste: Natures Menu, Kivo, Forthglade, pesek za mačke Garfield, ki je zdaj v novi podobi (in z novim ambasadorjem), marca so med prvimi poskrbeli, da smo skrbniki psov imeli na voljo razkužilne robčke za pasje tačke …

Ko spletni trgovini dodamo obraz

Njihova ponudba je zares razgibana in pestra, izdelki pa najvišje možne kvalitete, dostava in celotna skrb za kupca na zares visokem nivoju, a k temu se še vrnemo. Spletnim trgovinam rada dodajam obraze, ker je vedno fino vedeti, kdo skrbi za virtualne police 🙂

Na vetshop.si bosta za vas poskrbeli Tanja Kožuh in Anja Gubanec, ali kot se radi pošalita, T-Anja team.

Obe sta dolgoletni skrbnici psov, ki ju spremljajo že od otroških let. Sta tudi vzrediteljici in gojita ljubezen do vseh živali brez izjeme. Osebni stik s strankami jima zato veliko pomeni, saj imata vedno v mislih najvišjo dobrobit živali, ki jim je izdelek namenjen; nenazadnje so v resnici živali tiste, ki morajo biti najbolj zadovoljne, srečne in zdrave.

To je neposredno povezano s hrano in ostalimi izdelki, ki jih ponuja vetshop.si. Kot pravita, si v VetShopu prizadevajo k temu, da bi se nivo izdelkov, ki so na voljo v Sloveniji, dvignil na najvišji kakovostni nivo in dodajata, da je  prav vsak izdelek tudi uspešno testiran s strani strokovne komisije – njunih kosmatincev. 😉

Briketov ni v ponudbi, so pa na voljo različni izdelki za nego – od šamponov do sprejev proti srbeči, skrb za zdravo zobovje, ušesa in oči -, naravne rešitve proti klopom in bolham (o Ticklessu smo govorili tudi na ZHP-ju) in seveda hrana; mokra, suha (hladno stiskana) in surova; vse to dobite na vetshop.si. DA, dostavijo vam tudi surovo hrano (Natures menu, Kivo). Vsa hrana, ki jo imajo v ponudbi, vsebuje izključno naravne sestavine, proizvodnja je minimalno invazivna. V času Black Friday in Cyber Monday izkoristite 30 % popust na celotno ponudbo!

Raj za ljubitelje surove hrane

Vetshop.si bo gotovo navdušil vse ljubitelje surove hrane, saj lahko izbirate med dvema zelo priljubljenima znamkama Natures Menu in Kivo. Slednji je formuliran po principu modela celega plena (whole prey model) in ponuja širok asortiman različnih beljakovinskih virov. Natures Menu pa je že desetletja sinonim za hranjenje psov s surovo hrano in poleg uravnoteženih obrokov ponujajo tudi slastne surove kosti, ki so nepogrešljiv del BARF prehrane.

In če se sprašujete … je odgovor DA 🙂 VetShop dostavlja na dom tudi surovo hrano, še več: pri nas so edini ponudnik za dostavo zamrznjene hrane po principu zamrznjene verige – 20°C; v dostavnih vozilih so zamrzovalne komore, ki zagotavljajo ustrezen režim hranjenja zamrznjene hrane. Ta je namreč daleč najbolj zahteven. V podjetju se ponašajo tudi s statusom GDP – good distribution practice (dobra distribucijska praksa).

Ob tem naj še posebej izpostavim, da ob dvomih, dilemah in pomislekih v zvezi s surovo hrano, ne boste prepuščeni sami sebi, saj sta Tanja in Anja izjemno podkovani na tem področju in vam lahko zaradi tega tudi ustrezno svetujeta: obe aktivno sodelujeta v organizaciji RFVS (Raw Feeding Veterinary Society) in sledita svetovnim trendom s področja hranjenja. Kot pravita, ni boljšega, kot to, da lahko pokličeš Nicka Thompsona za nasvet, ki ga lahko nato posreduješ svoji stranki za občutljivega psa. Nicka Thompsona smo gostili tudi v Sloveniji (intervju z njim si lahko prebereš tukaj), saj se je odzval na povabilo podjetja IRIS Mednarodna trgovina, ki stoji za spletno trgovino Vetshop.si, in pripravil odličen seminar na tematiko surovega prehranjevanja psov in mačk, namenjenega strokovni javnosti.

VetShop - Nick Thompson
Z Nickom in Tanjo junija 2018. Odlično predavanje!

Kakovost, strokovnost in sodelovanje so poleg bogate ponudbe glavni aduti VetShopa in ključ za zadovoljne stranke – naše kosmatince. 

Oglej si celotno ponudbo na vetshop.si in z nakupom počakaj do petka, 27. 11. 2020, ko te čaka kar 30 % popust na vse izdelke! Popust velja do vključno ponedeljka, 30. 11. 2020 Brez skrbi, če mi slediš na Facebooku, v petek dobiš prijazen opomnik, da se je začela veselica 🙂

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.