PREDAVANJA

SEPTEMBER: Naravne rešitve

homeopatija in bach za psa

Predavanje, na katerem bo Mojca Sajovic predstavila različne dopolnilne metode zdravljenja naših kosmatih prijateljev: od homeopatije do Bachovih cvetni esenc ter različnih manualnih terapij, ki lahko odlično služijo kot prevetivna ali kurativna podpora ob številnih težavah, kot so klopi, stresne situacije, operativni posegi in druga kronična obolenja.
Mojca Sajovic je kinologinja z več kot 20-letnim izkušnjami, vzrediteljica bernskih planšarskih psov in ustanovna predsednica Slovenskega kluba za bernske planšarske pse. Njen doprinos k širjenju in osveščanju o alternativnih rešitvah je izjemen, samo za revijo Moj Pes je napisala več kot 100 prispevkov na temo dopolnilnih metod zdravljenja živali.

Več o predavanju in prijava >>>

 

OKTOBER: Je moj pes alergičen?

alergije pri psih

Mesec, ko se bomo posvetili težavam z alergijami. Maja Napret je bioresonančna terapevtka, ki je v zadnjih letih pomagala več kot 300 psom in tudi sama je bila nekoč – alergik. Alergije so trdovratna težava, ki pa jo moramo vedno reševati celostno, se osredotočiti predvsem na vzroke, ki alergije povzročajo in ne zdraviti samo simptomov, kot so denimo srbečica in rdečica. Katera hrana je primerna za alergične pse in s kakšnimi naravnimi pripravki lahko psu lajšamo alergije? Maja Napret je neprecenljiv vir znanja informacij in predvsem rešitev, ko pogovor nanese na alergije pri psih (da, tudi tiste, ki so alergični na vse) in hrano, ki je primerna za naše kosmate prijatelje.

Več informacij in prijava >>>

 

 

NOVEMBER: Bachove esence za pse

bachove esence za pse

Simona nam bo predstavila široko paleto Bachovih cvetnih esenc. Bachove esence so nepogrešljivo orodje vsakega osveščenega pasjega skrbnika, saj je njihovo področje uporabe zares zelo široko; psom (pa tudi mačkam) nudijo oporo ob različnih stresnih situacijah, ločitveni tesnobi, uporabljamo jih lahko tudi pri boljšemu okrevanju pred in po operacijah, ob potovaln slabosti ter seveda tudi za pomirjanje ob pokanju petard (veseli december se približuje!), nevihtah, grmenjih … Vseh esenc je 38 in brez pomoči strokovnjaka je težko, če ne celo nemogoče izbrati pravo za našega ljubljenčka. K sreči imamo Simono Šanc, certifcirano Bachovo terapevtko, ki nam bo odkrila ta čudovit svet cvetnih esenc.
Več informacij in prijava >>>

 

 

DECEMBER: Tradicionalna kitajska veterina

akupunktura za pse

Tradicionalno kitajsko veterinarsko medicino (TKVM) nam bo predstavil Matic Kebler, veterinar in certificiran veterinar akupunkturist. TKVM je eden izmed celostnih sistemov zdravljenja živali, sestavljen iz 4-ih podpornih stebrov: akupunktura, herbalna medicina, terapija s hrani in tui-na (različne tehnike masaže). Matic je od l. 2015 tudi predstavnik Slovenije pri Svetovni organizaciji tradicionalne kitajske veterinarske medicine (WATCVM).

Več informacij in prijava >>>

 

 

 

DELAVNICE

SEPTEMBER: Popoln obrok za psa

popolna hrana za pse

Idealen čas za ponovitev delavnice Popoln obrok, kjer se bomo spoznali z vsemi miti, ki se pojavljajo okoli pasje hrane ter različnimi teorijami – sistemi hranjenja, ki nemalo lastnikom povzročajo preglavice, ko se sprašujejo, kaj je zdaj res in kaj ni, zakaj nekdo pravi tako, drugi drugače? Na delavnici se bomo spoznali z osnovami: kako začeti s pripravo pasje hrane in kako pripraviti "popoln" pasji obrok, katera razmerja upoštevati in kako določiti pravo količino hrane, katere so primerne in katere ne? Predstavili bomo tudi nekaj rešitev za dopustniške dni ter se dotaknili bolj perečih tem, kot so potencialne okužbe ter se spoznali s tem, kako hrana funkcionira v pasjem telesu.

 

Več informacij in prijava >>>

 

 

 

 

NOVEMBER: Izkustvena TTouch delavnica

dog-1344790_1920TTouch je metoda, ki temelji na občutku in intuiciji, laiki pa jo pogosto jemljemo zgolj kot obliko manualne terapije, čeprav je mnogo več kot to. Na izkustveni delavnici bo Darja na kratko predstavila Tellington metodo ter 5 pet najpomembnejših Tellington®Touch dotikov za različne namene (prva pomoč pri bolezni/poškodbi, pomoč pri šoku, depresiji, pomoč pri emocionalnih težavah, pomoč pri podpora pri socializaciji, pomoč za lokalne težave s kožo, mišicami, kostmi …). Darja Žnidaršič se je usposabljala pri sami ustanoviteljici metode, Lindi Tellington-Jones. Ttouch metodo organizira in izvaja že od leta 1995, leta 2008 je pa je Darjin ranč Kaja in Grom prejel laskavi naziv Tellington Method Center Slovenia.

Več informacij in prijava >>>

Splošne informacije in hitra prijava

Lokacija: eko365, Runkova ulica 2, LJ.  Cena: predavanje = 15 €, delavnica = 40 €. Popust: 2 predavanji 28 €, 3 predavanja: 39 €, 4 predavanja: 48 €. Predavanje po izbiri + delavnica Popoln obrok: 50 €. Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca. Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Prijavljam se na ...

   

  Medijski sponzor:

  pmp logo