Domov » Ostalo » ZHP v letu 2019: nekaj zanimive statistike

ZHP v letu 2019: nekaj zanimive statistike

Objavljeno v Ostalo

Leta 2019 je bilo na ZHP-ju vsega skupaj objavljenih točno 58 novih prispevkov, kar znese približno slabih 5 novih objav mesečno. November 2019 je bil prvi mesec v zgodovini ZHP-ja, ko ni bil objavljen čisto noben nov prispevek. Saj ne, da sem na to kaj posebej ponosna, še nekaj let nazaj se mi je zdelo to praktično nemogoče, ampak potem pride tako, da ne moreš in ne moreš … in pač ne moreš. Upam, da se to v letu 2020 ne ponovi 🙂

Vseh prispevkov skupaj je trenutno sicer 538, od tega je mojih 428 ostali pa so prispevki strokovnjakov ali gostujočih avtorjev.

V povprečju sem beležila 22 000 mesečnih obiskov, vsega skupaj pa je bilo nekaj manj kot pol milijona ogledov strani. Yay!

ZHP največkrat obiščete preko Googla in drugih brskalnikov

ZHP ste največkrat obiskali tako, da ste ga našli na Googlu. Še en podatek, ki mi nariše nasmeh na obraz – v praksi to pomeni, da čedalje več pasjih skrbnikov zanima surova hrana za pse, peleti, razlogi, zakaj briketi niso dobra izbira ter podobne teme, ki so gonilna sila ZHP-ja in pred leti niso bile še pol toliko aktualne kot danes. YaY še enkrat!

Najbolj in najmanj brano

Na lestvici najbolj branih prispevkov preteklega leta še vedno kraljuje članek z naslovom Česa pes ne sme jesti, ki je bil v preteklem letu deležen nekaj čez 9000 ogledov. Je pa to članek, ki je bil objavljen že leta 2014, tako da ima svojo zgodovino in ga bo težko dohiteti. Najmanj ogledov – in če mene vprašate, zelo po krivici – ima pa letošnji prispevek Glina je fina – tudi za pse, in sicer nekaj pod 300. Škoda, pa tako je dobra tudi za naše pse 🙂

Na FB-ju je največ klikov požela objava o odpoklicu Hills hrane, do katerega je prišlo marca in je prinesel nekaj čez 1000 klikov.

Sledilci in naročniki na e-novice

Na FB-ju je trentuno slabih 9000 sledilcev (če še niste, lahko tukaj všečkate ZHP), ZHP novičke pa na svoj e-mail prejema slabih 4000 uporabnikov – lahko se jim pridružite tukaj in 1-krat tedensko prejmete sveže vesti v vaš inbox.

V prihajajočem letu bomo številke seveda izboljšali, a ne? Predvsem kar se tiče vsebine, ki deluje informativno za vse pasje skrbnike, ki se s svežo hrano komaj spoznavajo.

Brez velikega hvala seveda ne gre!

Hvala čisto vsem, ki ste mi v preteklem letu namenili slabi 2 minuti (toliko namreč traja povprečen obisk) in se ustavili na ZHP-ju, lepa hvala pa tudi vsem, ki omogočate, da je vsebina na ZHP-ju na voljo vsem, ki jo potrebujejo – na tem mestu bi še posebej rada izpostavila kosmatincki.si in vetshop.si ter seveda vse tiste, ki ste ZHP podprli s finančno donacijo (to lahko še vedno naredite tukaj).

Zdaj pa s polno paro naprej! Veselim se novih vsebin, ki prihajajo, na e-mailu imam že odličen prispevek Mojce Cerovšek, v katerem obravnava eno izmed pogostih pasjih težav. Objavljen bo v naslednjih tednih 🙂

 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.